Menu

Vrijwilliger worden

Vrijwilligers hebben plezier!

Het leuke van vrijwilliger bij Stichting Newa is dat het niet alleen gaat om hulpverlenen maar ook om plezier maken. We zijn een vrolijke actieve club! Stichting Newa heeft veel ambitie en we kunnen wel wat handen gebruiken. Heb je tijd over en wil je je inzetten om dit prachtige bergstaatje vooruit te helpen, meld je dan aan. Op dit moment zijn we op zoek naar een fondsenwerver, een PR medewerker en iemand voor hand en spandiensten.

In Nederland

wordt vrijwilliger Er is bij onze stichting altijd heel veel te doen. Onze activiteiten lopen uiteen van stand bouwer tot zanger bij een benefietconcert, maar ook simpelweg het bemensen van een kraam. PR mensen, schrijvers, wetenschappers, eigenlijk op alle gebieden zijn vrijwilligers bij ons heel erg welkom. Als je je eenmaal voor Nepal gaat interesseren wordt het steeds leuker! Vrijwilliger bij Stichting Newa is niet alleen helpen, maar ook plezier maken en veel te weten komen over een heel bijzonder land!

In Nepal

In Nepal kunnen we ook mensen inzetten, maar daar zit wel een beperking op. Als de Nepalezen het ook zelf kunnen, dan geven we daar de voorkeur aan. Als je een nuttige bijdrage wilt leveren, dan vragen we dus om een bepaalde expertise, bijvoorbeeld op het gebied van landbouw, management, of gezondheidszorg. We bemiddelen ook graag bij stageprojecten, waarbij we eventueel zelf een deel van de begeleiding kunnen verzorgen.

Nijmegen Vierdaagse sponsoractie

Momenteel hebben we nog geen sponsoracties lopen, maar we willen graag weer meedoen aan de Nijmegen Vierdaagse. In april volgt hierover meer nieuws.

Wordt vrijwilliger!

Steun Stichting Newa nu!

Stichting Newa ondersteunt succesvolle projecten in Nepal, door middel van subsidies, crowdfunding en donaties. De overheadkosten houden we bewust heel laag, uw geld wordt voor 99% besteed aan de projecten in Nepal.

Steun Stichting Newa nu